,,Tri praseta" i ,,Ružno pače" tokom vikenda

,,Tri praseta" i ,,Ružno pače" tokom vikenda

Vijesti

15. Mar 2024

Predstava ,,Tri praseta”(3+), koju je po tekstu Stevana Koprivice  režirao Aleksandar Jovanović, biće izvedena u subotu 16.3.  sa početkom u 12h u Velikoj sali KIC-a.

 U predstavi igraju: Omar Bajramspahić, Goran Slavić, Stefan Vuković, Emir Ćatović i Vanja Jovićević.

Umjesto predstave .. Prodavnica igračaka" biće izveden komad sa Lutkarske scene za djecu ,,Ružno pače”(6+), koju je po tekstu Igora Bojovićarežirao Jaroslaw Antoniukbiće izvedena 17.3. u 12h u Sali Dodest KIC-a. 

U predstavi igraju: Branko Ilić, Jelena Simić, Dijana Dragojević, Pavle Ilić i Dejan Đonović.

Scenografijukostimografiju i dizajn lutaka uradila je Eva Farkašovamuziku Bogdan Szczepanski, dramaturgiju Zoran Đerić, a asistent režije je Davor Dragojević. 

Milovan, junak iz adaptirane Andersenove bajke, klovn, glumac - iznosi, vrlo intimno, svoju priču iz djetinjstva - to je priča o djetetu koje nije prihvaćeno od strane okoline i vršnjaka zbog prilično brzog sazrijevanja. Ko od nas nije doživio sličnu situaciju, koja je postala drama? 

Karte su dostupne na biletarnici KIC-a ,,Budo Tomović''.  Radno vrijeme biletarnice: radnim danima od 9h do 20h i vikendom dva sata prije početka predstave. Kontakt telefon: 020 664 237 i 068551460.

Preuzmite aplikaciju

Google Play Apple Store

Generalni pokrovitelj

Universal Capital Bank Logo Ramada