Saradnja Gradskog pozorišta i Kancelarije za mlade

Saradnja Gradskog pozorišta i Kancelarije za mlade

Vijesti

19. Jan 2022

Gradsko pozorište Podgorica i Kancelarija za mlade prepoznaju značaj edukacije mladih ljudi i potrebu za održavanjem plemenite misije pozorišta.

U cilju promovisanja kulturnih dešavanja, bogatog programa Gradskog pozorišta Podgorica, ali i potrebe za edukacijom mladih ljudi, Kancelarija za mlade i Gradsko pozorište Podgorica nastavljaju dobar primjer uspješne saradnje gradskih institucija.

,,Na tragu dobre saradnje sa gradskim institucijama, sa posebnim osvrtom na Kancelariju za mlade Glavnog grada ističe se važnost djelovanja Gradskog pozorišta u procesu edukacije stanovništva, a posebno mladih ljudi. Gradsko pozorište Podgorica svojom repertoarskom politikom i širokim dijapazonom pozorišnih naslova u velikoj mjeri doprinosi razvoju građanske svijesti. S tim u vezi pozivamo sve mlade ljude da zajedno sa nama održavaju plemenitu misiju pozorišta.'' - izjavio je Umjetnički direktor Gradskog pozorišta Podgorica Dušan Kovačević.

Kancelarija za mlade izrazila je zadovoljstvo ostvarenom saradnjom i prilikom da zajedinčkim aktivnostima mlade ljude podstaknemo da posjećuju i budu dio bogatog programa Gradskog pozorišta, ali i da budu informisani o kulturnim dešavanjima u Glavnom gradu.

 

Preuzmite aplikaciju

Google Play Apple Store

Generalni pokrovitelj

Universal Capital Bank Logo Ramada