RUTA GRUPA TRIGLAV NA BRIONIMA

RUTA GRUPA TRIGLAV NA BRIONIMA

Vijesti

07. Aug 2022

Predstava ,,Konji ubijaju, zar ne?", koju je po tekstu Maje Pelević režirao Kokan Mladenović, biće izvedena 8. avgusta sa početkom u 21h, u okviru Regionalne unije teatara - festivala RUTA GRUPA TRIGLAV, koji se održava na Brionima.

U predstavi igraju: Dusan Kovačević, Marija Đurić, Omar Bajramspahić, Vanja Jovićević, Goran Slavić, Jelena Simić, Dejan Đonović, Branka Femić/Ivona Čović, Vukan Pejović, Katarina Krek i Željko Radunović.

 

 RUTA Grupa Triglav je mreža partnerskih pozorišta iz gradova zemalja regije koju uz Gradsko pozorište iz Podgorice čine i pozorište Ulysses, Mestno gledališče ljubljansko, Beogradsko dramsko pozorište, Kamerni teatar 55 iz Sarajeva i Dramski teatar Skoplje.

Ideja koja stoji iza regionalne unije je otvaranje vrata za saradnju između pozorišta u regionu, kako bi se podstakla interakcija, kako između profesionalaca iz pozorišne struke, tako i s publikom kojoj se pruža prilika za upoznavanje s recentnom pozorišnom produkcijom iz susjednih zemalja. RUTA Grupa Triglav zamišljena je kao niz festivala koji bi se u razmacima od nekoliko mjeseci održavali u gradovima domaćinima iz kojih dolaze potpisnici projekta

Preuzmite aplikaciju

Google Play Apple Store

Generalni pokrovitelj

Universal Capital Bank Logo Ramada