Premijera velike istorijske slikovnice ,,Bajku životom pravimo"(6+)

Premijera velike istorijske slikovnice ,,Bajku životom pravimo"(6+)

Vijesti

23. Oct 2020

 Premijera velike istorijske slikovnice ,,Bajku životom pravimo” (6+), koju je po tekstu Stevana Koprivice i Dragane Tripković režirao Ferid Karajica, biće održana u subotu 24.10. sa početkom u 12h u Velikoj sali Kic-a.  

Djeca, kao i njihovi roditelji imaće priliku da se upoznaju sa znamenitim ličnostima iz crnogorske istorije Ivanom Crnojevićem, Njegošem, Kraljem Nikolom, Blažom Jovanovićem i Draganom Radulovićem, kroz jedan interesantan dramski narativ i strukturu sastavljenu od dijaloga, interakcije, scenskog pokreta, koreopgrafije i muzike, uz veselu i edikativnu atmosferu.  

 

U predstavi igraju: Davor Dragojević, Danica Rajković, Lara Dragović, Lazar Đurđević, Marko Rajković, Mirjana Spaić, Pavle Bogojević, Stefan Vuković, Nemanja Todorović, Aleksa Balević, Kristijan Blečić, Maša Božović, Milica Kekić, Una Lučić i Ognjen Sekulić. 

Glasovi: Ivan Crnojević - Branimir Popović, Petar ll Petrović Njegoš - Dušan Kovačević, kralj Nikola l -Mladen Nelević, Blažo Jovanović - Željko Radunović i  Dragan Radulović - Dejan Đonović. 

Reprizna izvođenja zakazana su za subotu 24.10. u 20h i u nedelju 25.10. sa početkom u 11h i 13h u Velikoj sali KIC-a.  

Ulaznice su dostupne i na biletarnici KIC-a „Budo Tomović“ ili pozivom na broj telefona: 020/ 664-237, radnim danima od 9 do 20 sati i vikendom od 10 do 13 i od 17 do 20 sati. 

 

Izvođenje predstava će se održati uz strogo poštovanje mjera koje su donijeli Nacionalno koordinaciono tijelo i Institut za javno zdravlje.   

Projekat se realizuje u saradnji sa Fakultetom dramskih umjetnosti sa Cetinja i uz pomoć Sekretarijata za kulturu i sport Glavnog grada.

Preuzmite aplikaciju

Google Play Apple Store

Generalni pokrovitelj

Universal Capital Bank Logo Ramada