,,Modro blago" (8+) 8. i 9. oktobra u KIC-u

,,Modro blago" (8+) 8. i 9. oktobra u KIC-u

Vijesti

06. Oct 2021

Nagrađivana predstava  ,,Modro blago" (8+) sa  Dramske scene za djecu Gradskog pozorišta, biće izvedena 8. i 9. oktobra, sa početkom u 12h  u Velikoj sali KIC-a ,,Budo Tomović". Za komad, koji je rađen po motivima romana jednog od najistaknutijih pisaca i pjesnika Dušana Kostića, tekst je napisao Stevan Koprivica, a režiju potpisuje Staša Koprivica.

U predstavi igraju: Vule Marković/Omar Bajramspahić, Jelena Simić, Pavle Popović, Vukan Pejović/Omar Bajramspahić, Maja Šarenac, Dejan Đonović, Goran Slavić -, Jelica Vukčević/Marija Đurić, Branka Femić i Emir Ćatović/Stefan Vuković.

Scenografiju potpisuje Vladislava Munić Cunnington, kostimografiju Magdalena Klašnja a kompozitor je Srđan Marković.

Nekada davno, u lijepom  gradu između mora i planina, živjeli su dječaci i djevojčice koji su se igrali i maštali. Bilo je to vrijeme kada nije bilo kompjutera, konzola, fejsa, Tvitera ni Instagrama, ma koliko to nevjerovatno zvučalo. U tom vremenu i u tom gradu dani su tekli mirno i pomalo dosadno, a sve važno i lijepo što je trebalo da se dogodi bilo je smješteno u očekivanju sutrašnjeg dana, nekog budućeg vremena. A onda, odjednom… Iz mraka prošlosti pojavilo se… Nešto.

Predstava je dobila nagradu dječijeg žirija na 26. Kotorskom festivalu pozorišta za djecu.

Karte su dostupne putem mobilne aplikacije Gradskog pozorišta Podgorica i na biletarnici KIC-a ,,Budo Tomović”. Radno vrijeme biletarnice: pon-petak od  09h do 20h i vikendom od 10h do 13h i od 17h do 20h.

Preuzmite aplikaciju

Google Play Apple Store

Generalni pokrovitelj

Universal Capital Bank Logo Ramada