,,Maca Papučarica" i ,,Tri praseta" tokom vikenda

,,Maca Papučarica" i ,,Tri praseta" tokom vikenda

Vijesti

06. Apr 2023

Predstava sa Lutkarske scene za djecu ,,Maca papučarica"(3+), koju je po motivima priče Ele Peroci režirao Davor Dragojević, biće izvedena u subotu sa početkom u 12h u Sali Dodest KIC-a ,,Budo Tomović".

U predstavi igraju: Tihana Ćulafić, Sejfo Seferović/Vukan Pejović, Dijana Dragojević/Branka Femić Šćekić, Marija Đurić/Smiljana Martinović i Pavle Popović

Maca Papučarica stalno odnosi dječije papučice i negdje ih skriva. Mame kažu da se papuče moraju nositi, ali kako kad ih nema? Naši junaci idu u šumu u potragu za kućom Mace Papučarice i otkrivaju njenu tajnu.

Predstava sa Dramske scene za djecu ,,Tri praseta"(3+), koju je po tekstu Stevana Koprivice režirao Aleksandar Jovanović, biće izvedena u nedelju sa početkom u 12h u Velikoj sali KIC-a ,,Budo Tomović".

U predstavi igraju: Omar Bajramspahić, Goran Slavić, Stefan Vuković, Emir Ćatović/Pavle Popović i Vanja Jovićević. 

Karte su dostupne na mobilnoj aplikaciji Gradskog pozorišta Podgorica, kao i na biletarnici KIC-a ,,Budo Tomović''. Radno vrijeme biletarnice: radnim danima od 09h do 20h i vikendom 2h prije izvođenja predstave.. Kontakt telefon: 020 664 237

 

 

 

Preuzmite aplikaciju

Google Play Apple Store

Generalni pokrovitelj

Universal Capital Bank Logo Ramada