,,Maca papučarica" i ,,Ružno pače" tokom vikenda

,,Maca papučarica" i ,,Ružno pače" tokom vikenda

Vijesti

27. Apr 2023

Lutkarska predstava ,,Maca papučarica” (3+) po motivima priče Ele Peroci, u dramatizaciji i režiji Davora Dragojevića, biće izvedena u subotu, 29.4. sa početkom u 12h u Sali Dodest KIC-a ,,Budo Tomović’’ .

U predstavi igraju: Tihana Ćulafić, Sejfo Seferović, Dijana Dragojević, Marija Đurić i Pavle Popović.

Maca Papučarica stalno odnosi dječije papučice i negdje ih skriva. Mame kažu da se papuče moraju nositi, ali kako kad ih nema? Naši junaci idu u šumu u potragu za kućom Mace Papučarice i otkrivaju njenu tajnu.

Lutkarska predstava ,,Ružno pače''(6+), koju je po tekstu Igora Bojovića režirao Jaroslaw Antoniuk biće izvedena u nedelju, 30. aprila  u Sali Dodest KIC-a ,,Budo Tomović’’ sa početkom u 12h.

U predstavi igraju: Branko Ilić, Katarina Krek/Jelena Simić, Dijana Dragojević, Pavle Ilić i Dejan Đonović

Milovan, junak iz adaptirane Andersenove bajke, klovn, glumac - iznosi, vrlo intimno, svoju priču iz djetinjstva - to je priča o djetetu koje nije prihvaćeno od strane okoline i vršnjaka zbog prilično brzog sazrijevanja. Ko od nas nije doživio sličnu situaciju, koja je postala drama?

Karte su dostupne na biletarnici KIC-a ,,Budo Tomović''.  Radno vrijeme biletarnice: radnim danima od 9h do 20h i vikendom dva sata prije početka predstave. Kontakt telefon: 020 664 237

 

Preuzmite aplikaciju

Google Play Apple Store

Generalni pokrovitelj

Universal Capital Bank Logo Ramada