,,Filomena Marturano" večeras u KIC-u

,,Filomena Marturano" večeras u KIC-u

Vijesti

03. Dec 2023

Predstava ,,FILOMENA MARTURANO”, za koju je tekst napisao Eduardo de Fillippe, a režirao Jagoš Marković, biće izvedena večeras sa početkom u 20h u Velikoj sali KIC-a.  

U predstavi igraju: Anita Mančić, Branimir Bane Popović, Jelisaveta Seka Sablić, Nebojša Kundačina, Momčilo Otašević, Emir Ćatović, Božidar Zuber, Kristina Obradović, Vukan Pejović, Lara Dragović 

Komična melodrama ,,Filomena Marturano" italijanskog glumca i reditelja Eduarda de Fillippo-a jeste priča o braku, ljubavi i strasti. Nova interpretacija teksta Jagoša Markovića pršti od strasti, emocija i humora koji obavija intimnu dramu dvoje ljudi, emocijama i strašću spojenih u jedno, a životom i socijalnim prilikama otrgnutim jedno od drugog. Likovi u predstavi kreću se između humora, satire, cinizma i duboke istinske drame. 

Predstava se održava u okviru manifestacije Decembarska umjetnička scena, koja će trajati do 29. decembra, a publici će biti predstavljeno 40 raznovrsnih kvalitetnih programa: pozorišnih, muzičkih, književnih, filmskih I programa iz oblasti vizuelnih umjetnosti.

 

Preuzmite aplikaciju

Google Play Apple Store

Generalni pokrovitelj

Universal Capital Bank Logo Ramada