,,Dekameron"

,,Dekameron"

Vijesti

25. Jul 2023

Predstava ,,Dekameron", u dramatizaciji Stevana Koprivice i režiji Dejana Projkovskog, koju Gradsko pozorište realizuje u koprodukciji sa Barskim ljetopisom i Narodim pozorištem iz Niša, premijerno će biti izvedena u petak, 28. jula sa početkom u 21.30h na Ljetnjoj pozornici Doma kulture u Baru.

U predstavi igraju: Omar Bajramspahić,  Stefan Vuković, Pavle Popović, Vanja Jovićević, Una Lučić, Evgenija Stanković, Maja Vukojević-Cvetković, Dušan Kovačević, Dragana Jovanović, Lara Dragović, Miloš Pejović, Dragiša Veljković i Sanja Krstović.

Scenografiju je uradio  Valentin Svetozarev, muziku Goran Trajkoski, kostime Marija Pupucevska a scenski pokret i koreografiju Tamara Vujošević - Mandić, asistent reditelja je Branka Knežević, muzički urednik i korepetitor Renata Perazić a dramaturg-saradnik Sašo Dimoski.


Reprizno izvođenje zakazano je subotu, 29. jul sa početkom u 21.30h na Ljetnjoj pozornici Doma kulture u Baru. Predstava će biti izvedena  u Nišu 10. septembra u okviru Festivala balkanskog kulturnog prostora ,,Teatar na raskršću", a u Podgorici će u oktobru mjesecu otvoriti drugi dio pozorišne sezone.


Preuzmite aplikaciju

Google Play Apple Store

Generalni pokrovitelj

Universal Capital Bank Logo Ramada