Polisa Privatnosti

POLISA PRIVATNOSTI – Gradsko pozorište Podgorica

 

Kada koristite Gradsko pozorište Podgorica aplikaciju, povjeravate nam svoje informacije.

Shvatamo da je to velika odgovornost i u potpunosti se trudimo da zaštitimo Vaše informacije i omogućimo Vam kontrolu nad njima.

Ova politika privatnosti ima za cilj da Vam objasni koje informacije prikupljamo, zašto ih prikupljamo i kako možete da ih ažurirate, da upravljate njima.

Ukoliko odlučite da koristite aplikaciju Gradsko pozorište Podgorica, onda pristajete na prikupljanje i upotrebu informacija u vezi sa ovom politikom. Lične informacije koje se prikupljaju, koriste se za pružanje i unapređenje usluge. Neće se koristiti ili dijeliti Vaši podaci sa bilo kim, osim kako je opisano u ovoj politici privatnosti.

Kada otvarate personalni nalog na aplikaciji, odnosno vršite registraciju, pružate nam lične podatke koji obuhvataju:

● Ime i prezime;

● Broj telefona; i

● E-mail adresu(opciono polje); 

Informacije se prikupljaju radi mogućnosti pružanja bolje, personalizovane usluge, putem aplikacije Gradsko pozorište Podgorica.

Broj telefona se koristi za jedinstvenu identifikaciju korisnika. Prilikom registracije, servis šalje automatski generisani SMS sa validacionim kodom, kako bi korisnik dokazao da posjeduje navedeni broj telefona. Nakon uspješno izvršene validacije, korisnik može pristupiti funkcionalnostima rezervacije i kupovine karata aplikacije Gradsko pozorište Podgorica. Na ovaj način štitimo servise Javne ustanove Gradsko pozorište Podgorica od svih potencijalnih zloupotreba. Aplikaciju je moguće koristiti kao neautorizovani korisnik, ali sa ograničenim funkcionalnostima.

Ime i prezime korisnika se koristi radi jednostavnije identifikacije prilikom korišćenja rezervacije i kupovine karata putem aplikacije Gradsko pozorište Podgorica.

Podaci o nazivu e-mail adrese i evetualno dodavanje fotografije korisnika je opciono i ne predstavljaju obavezujuće podatke. Korisnik može, ukoliko želi, da pruži podatak o nazivu e-mail adrese, koji se kasnije može koristiti za identifikaciju u slučaju gubitka broja telefona ili za dobijanje obavještenja ovim putem. Dodavanje fotografije služi isključivo za personalizaciju profila, što će pružiti bolje doživljaj korisniku. Korisnik, u svakom trenutku, može da izvrši izmjenu e-mail adrese i fotografije, kao i brisanje iste.

Nakon uspješne validacije, korisnik pristupa ostalim servisima, odnosno modulima aplikacije Gradsko pozorište Podgorica.

Osim podataka koje pruža korisnik, aplikacija Gradsko pozorište Podgorica prikuplja informacije “DEVICE ID” od korisnika, odnosno jedistveni broj uređaja sa kojeg se pristupa aplikaciji. Ovaj podatak je značajan radi obezbjeđenja sigurnosti pri korišćenju rezervacije i kupovine ulaznica.

Da bi otklonili mogućnost potencijalnih pokušaja zloupotreba, podatak o jedinstvenom broju uređaja će se koristiti isključivo u sigurnosne svrhe.

Aplikacija Gradsko pozorište Podgorica šalje upit korisnicima da dozvole slanje obavještenja (push notifikacija). Korsnici mogu da prihvate ili zabrane ovaj servis. Aplikacija koristi Firebase Messaging Service za slanje obavještenja, koji posjeduje svoju politiku privatnosti, a dostupna je na linku: https://firebase.google.com/support/privacy

Svi se skladište na serveru na kome se nalazi tzv. Backend, odnosno dio informacionog sistema kome korisnik direktno ne pristupa, a koji je odgovoran za čuvanje i manipulaciju podacima.

Ovaj dio sistema je zaštićen posebnom šifrom administratora i dodatnim nivoima zaštite, koji štite od nedozvoljenih upada.

Preuzmite aplikaciju

Google Play Apple Store

Generalni pokrovitelj

Universal Capital Bank Logo