Ovacije za „Kozocid“ u Narodnom pozorištu u Beogradu


Ekipa autorskog projekta „Kozocid“ Vide Ognjenović, u produkciji Večernje scene Gradskog pozorišta, ispraćena je u utorak veče ovacijama sa scene Narodnog pozorišta u Beogradu. U prepunoj sali bilo je mnogo poznatih lica iz svijeta teatra i kulture, a smijeh i aplauzi iz gledališta tokom cijelog trajanja predstave najbolji su dokaz da je naša predstava prihvaćena više nego odlično.

 Posebne pohvale upućene su za sjajnu igru glumačkog ansambla u kojem su: Milivoje Mišo Obradović, Igor Đorđević, Goran Slavić, Pavle Ilić, Dejan Đonović, Mladen Nelević, Miloš Pejović, Željko Caja Radunović, Danilo Čelebić, Simo Trebješanin, Omar Bajramspahić, Stevan Radusinović, Branka Femić, Maja Šarenac, Ivana Mrvaljević, Dubravka Drakić, Jelena Simić, Katarina Krek, Dragan Račić i Pavle Popović.

Gostovanjem u beogradskom u Narodnom pozorištu, najnovija produkcija Gradskog pozorišta uspješno je započela turneju po Srbiji, koju će nastaviti večeras pred šabačkom publikom, a završiti u petak veče u Novom Sadu, gdje će biti izvedena u okviru takmičarske selekcije renomiranog teatarskog festivala Sterijino pozorje.